– Saisinko vessan oven auki, kiitos?

Hesburger ei ole juhannuksena auki, mutta viereiset pikaruokalat ovat. Odotat minua sovitusti yhden hengen naistenhuoneessa.  Avaat oven pieneen vessaan. Kummastelemme tilaihmettä käytävältä.

– Ei me mahduta tänne, tämä on liian pieni. Mä käyn hakemassa avaimen lastenhoitohuoneeseen.

*

– Saisinko avaimen lastenhoitohuoneeseen, kysyn.
– Ei ole, ei ole.
– Miten niin ei ole?
– Se on Hesburgerin vessa.

*

– Ei niillä ole avainta lastenhoitohuoneeseen, mennäänkö jonnekin muualle?
– Ei jaksa etsiä, ollaan täällä.
– Housut alas, käännä pylly tänne.

*

Huokaat, käännyt ja avaat housut. Ei suudelmia, kaikki on pikaa. Vessa on ahdas; vain lavuaari ja peili. Pidän peileistä, siitä ettei katse katoa, vaikka ruumis ajoittain niin tekisikin. Lindströmin punasininen logo hehkuu narkkarivalossa käsipaperi- ja saippuatelineissä. Huojuvan, ohuen seinän takana wc-istuin. Täytämme koko tilan.

Vedän hanskan käteen, muistan miltä rintasi tuntuivat bussissa, muistan miten koetit peittää kourivan käteni. Nyt paljastat ja levität kaiken, teet kehostasi tarjottimen. Liukkaria. Nojaat käsilläsi seinään ja katsot peiliin, notkistat selkäsi, jonne muodostuu lavuaarin muotoinen kuoppa. Seison takanasi ja työnnän vahingossa selälläni oven auki.

– Kulta, nojaa poikittain sinne nurkkaan, ei me mahduta näin.
Ensimmäinen kosketus, yksi sormi ja huulesi aukeavat. Olit joutunut odottamaan, ajattelemaan. Pidän siitä että ajatuksesi harhailee, mutta kehosi ei. Tulen sisääsi, sormi kerrallaan, työntäminen on raskasta, tilaa ei ole.

Askeleita. Ovi aukeaa.

– Tää on varattu.

Nainen näkee vain selkäni, joka täyttää koko oviaukon, mutta ei nyrkkiäni, joka täyttää naiseni.

En ole hellä, en ole varovainen, en ole säädyllinen. En kursaile, en vitkastele, en emmi. Haluan poistaa tiukkuutesi, haluan tulla ja mennä miten sattuu niin että sinua sattuu. Huudat. Otat tukea huojuvasta seinästä, kalusteista, pelkään että peili tai lavuaari tippuu painostasi. Liikutan kättäni sisälläsi, vain pieni puristus, mutta liike säteilee koko kehoosi, takapuolesi, lihasi värisee.

Pikapano pikaruokalan vessassa.

Poistumme naistenhuoneesta. Jälkeenpäin syömme thaimaalaisessa. Haluaisin käydä kuivaamassa valuvan pilluni jossain vessassa.